ANDREJ TOPLIŠEK ZAPUSTIL OKROGLE MUZIKANTE

962

Okrogli muzikanti so eni redkih ansamblov pri nas, pri katerih kadrovskih sprememb nismo bili vajeni.Vse do nekaj dni nazaj…

Show program Okroglih muzikantov je dovršen tako kot njihova glasba.

Po 20. letih sodelovanja, jih namreč zapušča harmonikar in soustanovitelj ansambla Andrej Toplišek, ki je sprejel odločitev, da prevzame domačo optiko in se v glasbi preusmeri v drug žanr z zasedbo Trio Toplišek. Da so govorice povsem resnične dokazuje dejstvo objave na FB profilu Andreja Topliška kjer je zapisla slednje;

“Prišel je čas, da se od te zasedbe poslovim dragi prijatelji Ansambel Okrogli Muzikanti / Die Runden Oberkrainer. Vsak človek v svoji življenjski knjigi enkrat obrne list naprej in tako ga tudi jaz obračam. Z Okroglimi muzikanti smo prevandrali v teh 20 letih ogromno krajev in držav, prevozili ogromno kilometrov in prebedeli veliko noči skupaj ampak pride čas, ko moraš posvetiti več časa družini,…”

Družina Toplišek

 

Andreju Toplišku in družinskemu podjetju Optiki Toplišek želimo izpolnitev zastavljeih ciljev, vizij in nadaljevanje uspešnega poslanstva. Novem članu DEJANU MASTNAKU pa izrekamo lepo dobrodošlico in mu želimo tako njemu kot ostalim Okroglim muzikantom še na mnoga zdrava leta, obilico nastopov in dobre glasbe, ki smo je vajeni s strani vedno odličnih muzičarjev in zabavnjakov- enih in edinih OKROGLIH MUZIKNATOV.

Okrogli muzikanti so se že z novim članom poklonili na spominski maši ob 10. obletnici Avsenikovega klarinetista, Albina Rudana.

 

Za lep spomin na uspešno prehojeno glasbeno pot Andreja Topliška z ostalimi člani za  in obujanje dobrih, starih, zimzelenih melodij pa eden njihovih najlepših valčkov PO SVOJI POTI GREM….

Komentarji