ALI ZVOK HARMONIKE RES POSPEŠI SRČNI UTRIP?

2364

Bliža se prvi vikend po “napornih” božično-novoletnih praznikih in zagotovo že razmišljate o naslednji zabavi. Dobra družba in primerna glasba sta tisti dve komponenti brez katerih ne gre. Včasih so se mladi in tudi starejši zabavali v prepolnih diskotekah, le delček populacije na kakšni vaški veselici. Trend se je skozi leta precej spremenil. 

Zabava je nekaj kar človek nujno potrebuje za normalno življenje. Mogoče se prepričujete, da je za to sploh v odrasli dobi premalo časa in da so bolj pomembne druge reči. Že res, da je sodoben človek vse bolj obremenjen z vsakdanjimi skrbmi in urnik ne dopušča dosti stranpoti, a kdaj pa kdaj je nujno potrebno pobegniti iz začaranega kroga rutinskih opravil.

Še nekaj let nazaj so mladi rekli, da je veselica dogodek za starejše in jih je bilo sram priznati, da radi slišijo zvok harmonike. Prišel je čisto nov čas in zdaj vidimo na veselicah skorajda le še mlajšo generacijo, ki se ji v očeh vidi, da neizmerno uživa. Prava revolucija, bi lahko rekli. Nekaj pa je enako starim in novim časom, brez Golice še vedno ni prave veselice. Ko pa želimo ritem nekoliko umiriti pa ne gre brez Slakove V dolini tihi.

Komentarji