10 nemirnih let na čisto novi plošči!

693

10_nemirnih_letLeta 2006 se je v Mirni na Dolenjskem začela pisati zgodba ansambla, ki je daleč od ‘mirnega’ in to oznanja tudi v imenu: ansambel Nemir.

V desetih letih se je spremenilo marsikaj. Pridružili in poslovili so se določeni člani, od čisto začetnih  negotovih in vokalno nenatančnih špilov so prišli do zmagovalnih nastopov na festivalih in do razprodanih dvoran. Nizajo uspešnice in so eden najbolj priljubljenih ansamblov ta hip pri nas.

Ob okrogli obletnici je ansambel Nemirpripravil velik koncert s številnimi glasbenimi gosti, na katerem so predstavili tudi ploščo, ki je izšla na isti dan. Naslov je ‘10 nemirnih let’, na njej pa je petnajst skladb. Od hitov, ki jih že poznate – ‘Na sipinah’, ‘Čez praznike spet bom doma’, ‘Ne bom te pozabil’ in drugih, pa do novejših, ki do zdaj še niso izšli na cd plošči – uspešnice ‘Tri želje’, ‘Odpri srce’ in zadnja, ki so jo naredili skupaj z Novimi spomini – ‘Vsaka punca rada ima’.

Ko k temu dodamo še nekaj čisto novih in neslišanih, imamo pred sabo ploščo, ki si jo želi vsak ljubitelj dobre narodno zabavne glasbe.

Komentarji